Even voorstellen…

Drukkerij Zwinderman aangenaam kennis te maken. Wij zijn een drukkerij in de breedste zin van het woord. Wij richten ons op de complete verzorging van reclame uitingen. Dit doen wij inmiddels al meer dan 30 jaar. De combinatie van idee naar ontwerp tot eindproduct maakt ons uniek in de markt. Daarnaast vind alles plaats onder één dak. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de markt en indien gewenst snelle levertijden genereren.

Wij zijn trots op onze klanten. Velen zijn ons al tientallen jaren trouw, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen.

Het zou zeker niet de eerste keer zijn, dat onze persen in het weekeinde doordraaien, soms tot in de nacht, om de order voor onze klant klaar te krijgen. Wij werken ook niet voor onze klanten maar met onze klanten. Gericht meedenken over mogelijkheden en onmogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen. Onze klantenkring bestaat dan ook uit de meest uiteenlopende branches, van particulier, MKB tot gemeenten en overheidsinstanties tot multinationals! Ook werken wij voor vele reclamebureau’s, collega drukkerijen en uitgeverijen. Dit alles hebben wij te danken aan onze tomeloze inzet voor u!

Historie van Drukkerij Zwinderman

Drukkerij Zwinderman bestaat al vanaf 1992. Eerst begonnen vanuit de garage en langzaam uit gegroeid tot een fullservice drukkerij met meer dan 300 m2 vloer oppervlak. Een traditionele dienstverlener op het gebied van kopieerwerk destijd vooral. Na enkele jaren kwam daar het drukwerk bij te samen met een leger aan moderne apparatuur. Nu jaren later levert Drukkerij Zwinderman complete huisstijlen, beletteren wij auto’s & winkelpanden, verzorgen wij allerlei reclame uitingen & bedrukken & borduren wij kleding in allerlei vormen.

Webwinkel

Via onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellingen te plaatsen voor een voordelig tarief. Wij maken het alleen maar gemakkelijk voor u. Als u een adviesgesprek wilt. Bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Wij zorgen voor een kop koffie of thee en dan kunnen wij uw vragen bespreken. Bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren.

Onze pluspunten
  • Eigen produktie
  • Gratis bestandscontrole
  • Persoonlijk advies
  • Flexibele dienstverlening
  • Snelle offerte afhandeling
  • Indien gewenst snelle levertijden
  • Gratis parkeren voor de deur