Bij Drukkerij Zwinderman blijft drukwerk een belangrijk product. Wij geloven erin dat wat gedrukt staat blijvend is. Of zoals schrijvers zeggen: ‘wie schrijft die blijft’. Uiteraard is er de laatste jaren veel veranderd in het drukwerk. Met de komst van digitale drukpersen is het mogelijk kleinere oplages tegen sterk gereduceerde prijzen te drukken. Echter voor de grotere oplagen blijft offset drukwerk nog altijd prijstechnisch het voordeligste. Wij bepalen dan ook voor u wanneer wij welke druktechniek voor u inzetten. Dit heeft soms te maken met levertijd en in sommige gevallen met prijsstelling. Maar voorop staat altijd dat u als klant tevreden bent met het eindresultaat.
Samen met u zorgen wij ervoor dat uw drukwerk positief wordt onthouden bij uw klanten. Daarnaast vinden wij dat de functionaliteit van uw huisstijlmiddelen bij elkaar moeten passen. Met onze moderne & geavanceerde machinepark realiseren wij de kortst mogelijke levertijden die bij uw budget passen.

Een greep uit onze producten:
Menukaarten, briefpapier, enveloppen, uitnodigingen, verpakkingen, relatiegeschenken, presentatiemiddelen, spandoeken, beachvlaggen, bedrijfskleding, borduren, bedrukken en nog veel meer.

Wist u bij voorbeeld dat wij ook kleding, tijdschriften & clubbladen bedrukken?